Grill csirkecombfilé kuszkusszal

Közétkeztető: Sztárai Mihály Iskola konyhája

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
7-10 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Egyszeri

Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!

Grill csirkecombfilé kuszkusszal
Grill csirkecombfilé kuszkusszal
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Grill csirkecombfilé kuszkusszal
Grill csirkecombfilé kuszkusszal
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 12 kg csirkecomb filé
  • 0,2 kg szárnyasfűszer
  • 2 l olaj
  • 6 kg kuszkusz
  • 3 kg paradicsom
  • 3 kg zöldpaprika
  • 3 kg zöld uborka
  • 1,5 kg feta sajt
  • 1 kg olívabogyó
  • 1 l olívaolaj
  • 0,2 kg delikát
  • 1 kg lilahagyma
  • 12 db fejes saláta
  • 0,05 kg oregánó
Mennyiség:
Elkészítés
  1. A csirkecombokat befűszerezzük, fél óra múlva kevés olajon, fólia alatt tepsiben megsütjük.
  2. A kuszkuszt felöntjük dupla mennyiségű delikátos forró vízzel, letakarjuk, amíg megpuhul.
  3. A saláta hozzávalóit daraboljuk, majd összekeverjük az olívaolajjal és oregánóval.

Vélemény, hozzászólás?