Húsleves


Közétkeztető: P. Dussmann Kft. – Százhalombattai Arany János Ált. Isk. és Gimn.

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Egyszeri

Húsleves
Húsleves
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Húsleves
Húsleves
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 9 kg sertés comb
  • 0,1 kg fokhagyma
  • 1,5 kg gyökér
  • 0,5 kg karalábé
  • 0,5 kg kelkáposzta
  • 2,5 kg sárgarépa
  • 1,5 kg levestészta
  • 0,5 kg zeller
  • 0,4 kg vöröshagyma
  • 4 csomag petrezselyem zöld
  • 0,06 kg jódozott só
Mennyiség:
Elkészítés
  1. Húst feltesszük hideg vízben főni,
  2. forrás után lehabozni, darabolt zöldséget hozzáadni, készre főzni.
  3. Leszűrni, húst felszeletelni és a második fogásnál feltétként tálalni.
  4. Tésztát kifőzzük, tálaláskor a leveshez adjuk, a főtt zöldségeket külön tálban tálaljuk.
Megjegyzés

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Egyszeri

Vélemény, hozzászólás?