Közétkeztető: P. Dussmann Kft. – Százhalombattai Arany János Ált. Isk. és Gimn.
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Egyszeri
Hozzávalók
- 9 kg sertés comb
- 0,1 kg fokhagyma
- 1,5 kg gyökér
- 0,5 kg karalábé
- 0,5 kg kelkáposzta
- 2,5 kg sárgarépa
- 1,5 kg levestészta
- 0,5 kg zeller
- 0,4 kg vöröshagyma
- 4 csomag petrezselyem zöld
- 0,06 kg jódozott só
Mennyiség: fő
Elkészítés
- Húst feltesszük hideg vízben főni,
- forrás után lehabozni, darabolt zöldséget hozzáadni, készre főzni.
- Leszűrni, húst felszeletelni és a második fogásnál feltétként tálalni.
- Tésztát kifőzzük, tálaláskor a leveshez adjuk, a főtt zöldségeket külön tálban tálaljuk.
Megjegyzés
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Egyszeri
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.