Közétkeztető: HPM Plus Kft.
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 10 kg pangasius
- 2,5 kg zsemlemorzsa
- 1,2 kg liszt
- 25 db tojás
- 0,06 kg jódozott só
- 5 kg köles
- 10 kg zöldségkeverék
- 0,5 kg margarin
- 0,5 kg sütőzsiradék
- 0,3 l étolaj
- 0,005 kg petrezselyem zöld
Mennyiség: fő
Elkészítés
- A halat szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd panírozzuk lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába.
- A szeleteket tepsibe rakjuk, befújjuk sütőzsiradékkal és megsütjük.
- A köles kevés olajon átpirítjuk, felöntjük megfelelő mennyiségű vízzel, sózzuk, majd készre pároljuk.
- A zöldségkeveréket kevés margarinon megpároljuk, ízesítjük sóval, petrezselyemzölddel.
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.