Rántott halfilé zöldséges kölessel

Közétkeztető: HPM Plus Kft.

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori

Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!

Rántott halfilé zöldséges kölessel
Rántott halfilé zöldséges kölessel
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Rántott halfilé zöldséges kölessel
Rántott halfilé zöldséges kölessel
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 10 kg pangasius
  • 2,5 kg zsemlemorzsa
  • 1,2 kg liszt
  • 25 db tojás
  • 0,06 kg jódozott só
  • 5 kg köles
  • 10 kg zöldségkeverék
  • 0,5 kg margarin
  • 0,5 kg sütőzsiradék
  • 0,3 l étolaj
  • 0,005 kg petrezselyem zöld
Mennyiség:
Elkészítés
  1. A halat szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd panírozzuk lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába.
  2. A szeleteket tepsibe rakjuk, befújjuk sütőzsiradékkal és megsütjük.
  3. A köles kevés olajon átpirítjuk, felöntjük megfelelő mennyiségű vízzel, sózzuk, majd készre pároljuk.
  4. A zöldségkeveréket kevés margarinon megpároljuk, ízesítjük sóval, petrezselyemzölddel.

Vélemény, hozzászólás?