Rántott halfilé zöldséges kölessel

Kategória: Főfogás, Receptek | 0

Közétkeztető: HPM Plus Kft.

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori

Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!

Recept nyomtatása
Rántott halfilé zöldséges kölessel
Rántott halfilé zöldséges kölessel
Fogás Főfogás
Mennyiség
Hozzávalók
  • 10 kg pangasius
  • 2,5 kg zsemlemorzsa
  • 1,2 kg liszt
  • 25 db tojás
  • 0,06 kg jódozott só
  • 5 kg köles
  • 10 kg zöldségkeverék
  • 0,5 kg margarin
  • 0,5 kg sütőzsiradék
  • 0,3 l étolaj
  • 0,005 kg petrezselyem zöld
Fogás Főfogás
Mennyiség
Hozzávalók
  • 10 kg pangasius
  • 2,5 kg zsemlemorzsa
  • 1,2 kg liszt
  • 25 db tojás
  • 0,06 kg jódozott só
  • 5 kg köles
  • 10 kg zöldségkeverék
  • 0,5 kg margarin
  • 0,5 kg sütőzsiradék
  • 0,3 l étolaj
  • 0,005 kg petrezselyem zöld
Rántott halfilé zöldséges kölessel
Elkészítés
  1. A halat szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd panírozzuk lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába.
  2. A szeleteket tepsibe rakjuk, befújjuk sütőzsiradékkal és megsütjük.
  3. A köles kevés olajon átpirítjuk, felöntjük megfelelő mennyiségű vízzel, sózzuk, majd készre pároljuk.
  4. A zöldségkeveréket kevés margarinon megpároljuk, ízesítjük sóval, petrezselyemzölddel.
Ha tetszett, lájkold és oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?