Közétkeztető: INNOVEN Kft. – Tápióság
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
7-10 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 5 kg durum tollhegy tészta
- 0,2 l étolaj
- 0,01 kg morzsolt bazsalikom
- 0,01 kg morzsolt oregánó
- 0,01 kg őrölt feketebors
- 0,25 kg fokhagyma
- 2 kg sárgarépa
- 0,8 kg vöröshagyma
- 3 kg sűrített paradicsom
- 0,05 kg jódozott konyhasó
- 8 kg pangasius filé
- 0,4 l napraforgó étolaj
- 1,8 kg trappista sajt
- 50 db tojás
- 0,001 kg őrölt feketebors
- 0,005 kg fűszerpaprika
Mennyiség: fő
Elkészítés
- Étolajon megdinszteljük a hagymát, majd felengedjük a sűrített paradicsompürével, ízesítjük bazsalikommal, oregánóval, fokhagymával, fekete borssal és reszelt sárgarépával.
- Ezt tesszük a kifőtt tollhegy tésztára.
- A halat tepsikbe tesszük.
- A reszelt trappista sajtot összekeverjük a felvert egész tojással ízesítjük őrölt fekete borssal, fűszerpaprikával és a halfilékre tesszük és sütőben megsütjük.
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.