Közétkeztető: Szent Borbála Idősek Otthona
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 6 kg 4 tojásos széles metélt
- 8 kg sovány tehéntúró
- 0,15 kg jódozott só
- 0,6 kg olaj
- 0,02 kg morzsolt kapor
- 4 kg tejföl (12%)
Mennyiség: fő
Elkészítés
- Az összetört szelésmetélt tésztát forrásban lévő sós vízbe tesszük.
- Puhára főzés után vízzel többször átmossuk.
- Lecsurgatás után először az olajjal, majd az összemorzsolt tehéntúróval összekeverjük.
- Tálalásnál egy kis sovány tejföllel meglocsoljuk, majd egy kis morzsolt kaporral meghintjük.
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.