Élelmiszerekvédjegyek témájú előadásokkal folytatódik a közétkeztetési munkacsoport

A nagy érdeklődést kiváltó szabadszedés a menzán témájú ülés után a NÉBIH szakértőjének élelmiszervédjegyekről szóló hasznos előadásaival folyatódik a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) által életre hívott közétkeztetési munkacsoport online programsorozata.

Dátum: április 25., csütörtök 13:00-14:35

A program bárki számára elérhető, de a részvétel regisztrációhoz kötött!

A regisztráció április 24-én, 16:00 órakor zárul!

2024. április 25-i program

13:00–13:05 Köszöntő
Zentai Andrea – Főosztályvezető (NNGYK)


13:05–13:35 Élelmiszer védjegyek jelentősége
Tóth Dávid – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonság Hivatal (NÉBIH)


13:35–14:05 676/2020. (XII. 28.) Korm. rendelet alapján a közétkeztetés tárgyú közbeszerzésekben
alkalmazható védjegyek
Tóth Dávid – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonság Hivatal (NÉBIH)


14:05–14:35 Kérdések és válaszok
Moderátor: Zentai Andrea

Ne maradj le! Iratkozz fel hírlevelünkre!
A programsorozatot szervező Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGY) folyamatosan várja azok jelentkezését, akik részt kívánnak venni a közétkeztetési munkacsoportban zajló munkában, mélyebb szakmai ismeretekhez akarnak jutni és a kollégákkal közösen szeretnének megoldásokat találni a szakterületükön felmerülő esetleges problémákra.

Feliratkozom a hírlevélre!