Az étlaptervezés a témája a közétkeztetési munkacsoport újabb ülésének

Kategória: Egyéb, Hírek | 0

Az OGYÉI Táplálkozás-epidemiológiai Főosztálya 2020 őszétől kezdődően az élelmezésben dolgozó élelmezésvezetőknek, dietetikusoknak, szakácsoknak és további érdeklődő szakembereknek közétkeztetési szakmai munkacsoportok felállításának előkészületeit kezdte meg.

A munkacsoportos megbeszélések a hatóságok (NÉBIH, NNK) és a szakmai szervezetek (ÉLOSZ, KÖZSZÖV, MDOSZ, VIMOSZ) közreműködésével, meghatározott tematika mentén, havonta, online valósulnak meg.

Az Étlaptervezés című alkalom időpontja:
2021. december 9., csütörtök (13:00-15:00 óra között)

Fontos információk!

Regisztrációs határidő: december 3.

A résztvevők száma – a regisztráció időpontjának sorrendjében – maximum 300 fő. A további regisztráltak részére egy pótalkalom kerül megrendezésre, melynek tényéről és az időpontjáról az érintettek tájékoztatást kapnak.

Kérjük, hogy csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben ténylegesen részt tud venni az Étlaptervezés című alkalmon.

2021. december 9-i program

13:00–13:05 Köszöntő
Zentai Andrea – főosztályvezető, Táplálkozás-epidemiológiai Főosztály, OGYÉI


13:05–13:35 Az étlaptervezés alapjai

Dr. Mák Erzsébet PhD – főiskolai docens, Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék, SE-ETK


13:35–14:35 Étlaptervezés a Rendelet tükrében és az étlaptervezés menete

Vígné Sági Katalin – dietetikus, élelmezésvezető


14:35–15:00 Kérdések és válaszok
Moderátor: Zentai Andrea

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Letöltés (pdf)


Az OGYÉI folyamatosan várja azok jelentkezését, akik részt kívánnak venni a közétkeztetési munkacsoportban zajló munkában, mélyebb szakmai ismeretekhez akarnak jutni és a kollégákkal közösen szeretnének megoldásokat találni a szakterületüket érintő esetleges prblémákra: