Az önkiszolgáló étkeztetés gyakorlati tapasztalatai – folytatódik az NNGYK közétkeztetési munkacsoportja

Nem először téma az önkiszolgáló étkeztetés a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) által életre hívott közétkeztetési munkacsoport ülésein. Egy korábbi, a KÖZSZÖV álláspontját, a szabadszedéses menza élelmiszerbiztonsági vonatkozásait és a dabasi gyakorlatot bemutató találkozó után az érdeklődőknek most lehetőségük van megismerni a Zala vármegyében szolgáltató Vásártér Bt. által bevezetett svédasztalos rendszer tapasztalatait és az önkiszolgáló iskolai étkeztetés eddigi népegészségügyi tapasztalatait.

Az online találkozó időpontja: 2024. szeptember 26., 13:00-14:30

A program bárki számára elérhető, de a részvétel regisztrációhoz kötött!

A regisztráció 2024. szeptember 25., 16:00 órakor zárul!

2024. szeptember 26-i program

13:00–13:05 Köszöntő
Zentai Andrea – főosztályvezető, NNGYK


13:05–13:35 A „MI” Svédasztalos-szabadszedéses menzánk – Gyakorlat az elmélet után!
Katona Andrea, élelmezésvezető, Vásártér Bt.


13:35–14:15 A szabadszedéses közétkeztetés népegészségügyi tapasztalatai
Schmidt Richárd, NNGYK Közegészségügyi Főosztály
Zentai Andrea, NNGYK Táplálkozástudományi Főosztály


14:15–14:30 Kérdések és válaszok
Moderátor: Zentai Andrea


A programváltozás jogát fenntartjuk!

Ne maradj le! Iratkozz fel hírlevelünkre!
A programsorozatot szervező Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGY) folyamatosan várja azok jelentkezését, akik részt kívánnak venni a közétkeztetési munkacsoportban zajló munkában, mélyebb szakmai ismeretekhez akarnak jutni és a kollégákkal közösen szeretnének megoldásokat találni a szakterületükön felmerülő esetleges problémákra.