Az élelmiszermaradék és hulladék témaköre címmel rendezi meg az OGYÉI 8. közétkeztetési munkacsoportját

Az OGYÉI Táplálkozás-epidemiológiai Főosztálya 2020 őszétől kezdődően az élelmezésben dolgozó élelmezésvezetőknek, dietetikusoknak, szakácsoknak és további érdeklődő szakembereknek közétkeztetési szakmai munkacsoportok felállításának előkészületeit kezdte meg.

A munkacsoportos megbeszélések a hatóságok (NÉBIH, NNK) és a szakmai szervezetek (ÉLOSZ, KÖZSZÖV, MDOSZ, VIMOSZ) közreműködésével, meghatározott tematika mentén, havonta, online valósulnak meg.

Az élelmiszermaradék és hulladék témaköre című alkalom időpontja:
2022. március 10., csütörtök (13:15-15:15 óra között)

Fontos információk!

Regisztrációs határidő: 2022. március 08. 16:00 óra

A résztvevők száma – a regisztráció időpontjának sorrendjében – maximum 300 fő. A további regisztráltak részére egy pótalkalom kerül megrendezésre, melynek tényéről és az időpontjáról az érintettek tájékoztatást kapnak.

Kérjük, hogy csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben ténylegesen részt tud venni az című Az élelmiszermaradék és hulladék témaköre alkalmon.

2022. március 10-i program

13:15-13:20 Köszöntő
Miháldy Kinga – OGYÉI


13:20-13:50 Az élelmiszerhulladék keletkezése, megelőzése
Dr. Kasza Gyula – osztályvezető, Kockázatmegelőzési és Oktatási Osztály, NÉBIH


13:50-14:20 Az élelmiszermaradék és -hulladék kezelésének gyakorlati megvalósítása
Pénzes Andrea – elnök, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (ÉLOSZ)


14:20-14.50 Interaktív beszélgetés az élelmiszermaradék és -hulladék mennyiségéről, a gyakorlati tapasztalatokról, ötletek ezek csökkentésére
VIMOSZ, ÉLOSZ, KÖZSZÖV, MDOSZ
Moderátor: Miháldy Kinga


14:50-15:15 Kérdések és válaszok
Moderátor: Miháldy Kinga


A programváltozás jogát fenntartjuk!

Letöltés (pdf)


Az OGYÉI folyamatosan várja azok jelentkezését, akik részt kívánnak venni a közétkeztetési munkacsoportban zajló munkában, mélyebb szakmai ismeretekhez akarnak jutni és a kollégákkal közösen szeretnének megoldásokat találni a szakterületüket érintő esetleges problémákra.