A közétkeztetési munkacsoport következő alkalmának témája: REL és helyi termékek a közétkeztetésben

Az OGYÉI Táplálkozás-epidemiológiai Főosztálya 2020 őszétől kezdődően az élelmezésben dolgozó élelmezésvezetőknek, dietetikusoknak, szakácsoknak és további érdeklődő szakembereknek közétkeztetési szakmai munkacsoportok felállításának előkészületeit kezdte meg.

A munkacsoportos megbeszélések a hatóságok (NÉBIH, NNK) és a szakmai szervezetek (ÉLOSZ, KÖZSZÖV, MDOSZ, VIMOSZ) közreműködésével, meghatározott tematika mentén, havonta, online valósulnak meg.

A REL és helyi termékek a közétkeztetésben című alkalom időpontja:
2022. április 7., csütörtök (13:00-15:30 óra között)

Fontos információk!

Regisztrációs határidő: 2022. április 6., 16:00 óra

A résztvevők száma – a regisztráció időpontjának sorrendjében – maximum 300 fő. A további regisztráltak részére egy pótalkalom kerül megrendezésre, melynek tényéről és az időpontjáról az érintettek tájékoztatást kapnak.

Kérjük, hogy csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben ténylegesen részt tud venni az című REL és helyi ermékek a közétkeztetésben című alkalmon.

2022. április 7-i program

13:00–13:05 Köszöntő
Zentai Andrea – OGYÉI

13:05–13:35 Útmutató a közétkeztetés tárgyú közbeszerzések tekintetében alkalmazandó eljárások sajátos szabályairól
Tóth Dávid – osztályvezető, Vendéglátás és Közétkeztetés Felügyeleti Osztály, NÉBIH

13:35–14:05 A Rövid Ellátási Láncok és a helyi élelmiszertermékek bemutatása és
jelentősége

Szegedyné Fricz Ágnes Phd., Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.

14:05–14.45 A Rövid Ellátási Láncok szerepe a közétkeztetésben
Termék és szolgáltatás innovációk a Rövid Ellátási Láncokban
Dr. Kujáni Katalin – elnök, Kislépték Egyesület

14:45-15:05 A digitális termelői piac bemutatása
Dr. Czermann János – vezérigazgató, Digitális Termelői Piac / Közért+ Zrt.

15:05–15:35 Kérdések és válaszok
Moderátor: Miháldy Kinga


A programváltozás jogát fenntartjuk!

Letöltés (pdf)


Az OGYÉI folyamatosan várja azok jelentkezését, akik részt kívánnak venni a közétkeztetési munkacsoportban zajló munkában, mélyebb szakmai ismeretekhez akarnak jutni és a kollégákkal közösen szeretnének megoldásokat találni a szakterületüket érintő esetleges problémákra.