Fenntarthatóság a gyakorlatban – tanácsok a közétkeztetésben dolgozóknak

A NNGYK szervezésében megvalósuló közétkeztetési munkacsoport aktuális online találkozója a korábbi ülés témáját folytatja. A Fenntarthatóság – gyakorlati megvalósítás című találkozóra 2023. október 26-án, 13:00-tól kerül sor.

A közétkeztetésben dolgozók, a téma iránt érdeklődők jelentkezését 2023. szeptember 25., 16:00-ig várjuk, a regisztrációs űrlap kitöltésével.

2023. október 26-i program

13:00–13:05 Köszöntő
Zentai Andrea – főosztályvezető (NNGYK)

13:05–13:35 Fenntartható táplálkozás elemzése és optimalizálása magyar táplálkozási mintázatok alapján
Dr. Tompa Orsolya – tudományos munkatárs, MTA KIK Tudománypolitikai és Tudományelemzési Osztály

13:35–14:15 Csomagolási lehetőségek a közétkeztetésben
Bognárné Somogyi Krisztina – dietetikus, táplálkozástudományi Msc (Delirest Kft)

14:15–14.30 Kérdések és válaszok
Moderátor: Zentai Andrea

Ne maradj le! Iratkozz fel hírlevelünkre!
A programsorozatot szervező Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGY) folyamatosan várja azok jelentkezését, akik részt kívánnak venni a közétkeztetési munkacsoportban zajló munkában, mélyebb szakmai ismeretekhez akarnak jutni és a kollégákkal közösen szeretnének megoldásokat találni a szakterületükön felmerülő esetleges problémákra.