A magyar dietetikai képzés kiemelkedő alakjai
A Dietetika 100 kampány keretében készült infografika megismerteti a dietetikai képzés 100 éves történetének kiemelkedő alakjait.
A Dietetika 100 kampány keretében készült infografika megismerteti a dietetikai képzés 100 éves történetének kiemelkedő alakjait.
A Dietetika100 kampány keretében készült infografika bemutatja a dietetikai képzés 100 éves történetének mérföldköveit.
A Dietetika 100 kampány keretében készült, ingyenesen letölthető és nyomtatható plakát célja, hogy minél többen vegyék igénybe a dietetikusok szolgáltatásait.
A szakmai szervezetek és dietetikusokat képző helyek közös köszöntőjével indul a Dietetika 100 kampány.
Idén 100 éves a dietetikai képzés Magyarországon. Ennek apropóján az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) 2022. október végén egyhónapos kommunikációs kampányt indít, Dietetika 100 címmel, a dietetikus szakma történetének és jelentőségének bemutatása, a táplálkozástudományi szakemberek presztízsének növelése és szolgáltatásaik … Tovább
Az új, magyar, időseknek szóló táplálkozási ajánlás megjelenése óta az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet Táplálkozás-epidemiológiai Főosztályának munkatársai közel 100 előadást tartottak a témában.
3. alkalommal ünnepli konferenciával az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet „a táplálkozástudomány sokszínűségét”. Az idei téma: 100 éves Magyarországon a dietetikusképzés. A konferencia 2022. október 26-án, az OGYÉI új székházában kerül megrendezésre. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes … Tovább
Megkönnyíti a népegészségügyi felügyelők munkáját az a minősítő rendszer, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) Táplálkozás-epidemiológiai Főosztályának munkatársai dolgoztak ki, a közétkeztetési rendeletnek való megfelelés vizsgálatára. A kapcsolódó felhasználói kézikönyv ráadásul az élelmezésvezetők számára is segítséget nyújt a … Tovább
A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy használatát megelőző legutóbbi termékminőség-tesztelésen az egészben kapható, illetve a szeletelt szalámikat hasonlították össze a szakértők, köztük az OGYÉI munkatársai, különböző szempontok alapján. A Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy „egyszerre utal az élelmiszerek biztonságára, minőségére és a … Tovább
A zöldségek, gyümölcsök és a tej, tejtermékek rendszeres fogyasztására ösztönző, azok egészséges táplálkozásban betöltött szerepét bemutató plakátokat készített az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) Táplálkozás-epidemiológiai Főosztálya, óvodások és iskolások számára. Az OGYÉI weboldaláról ingyenesen letölthető, nyomtatható plakátokról az iskolások … Tovább