Kedvenc menzaételek – merokanal.hu

Kategória: A kampányról, Egyéb | 0

A GYEREKEK SZAVAZATAI DÖNTÖTTEK Közel 7.500 általános- és középiskolás diák szavazata alapján a martonvásári HPM Plusz Kft. nyerte el az „Év közétkeztetője 2016.” díjat. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) közétkeztetést és az egészséges táplálkozást népszerűsítő kampányában az iskolások … Tovább

Iskolában FŐ az egészség

Az alábbi videóval a jó gyakorlatok egyik gyöngyszemét mutatjuk be: az Iskolában FŐ az egészség komplex tankonyha programot. Amennyiben tankonyha létesítésén gondolkozik, számos hasznos információhoz juthat, ha megismeri ezt a programot.

Mi a baj a sertészsírral?

A magyar konyha hagyományos alapanyaga a sertészsír, s kedvelt technológiája a bő zsírban sütés és a rántással sűrítés. Ezek a technikák nem csak az elhízáshoz járulhatnak hozzá, hanem – sertészsírt használva – a koleszterin- és telített zsírsavbevitelt is nagymértékben emelik.