Szendvicsolajok

Kategória: Egyéb, Táplálkozás | 0

A szendvicsolaj készítése kiváló felhasználási módja a különféle növényi zsiradékoknak. A művelet gyors és egyszerű, az eredmény pedig egészséges. Összesen egy pohárra, vagy müzlistálra, kiskanálra, késre és esetleg egy vágódeszkára van szükség. Készíthetünk egyszerre több napi adagot is, a hűtőben lefedve eláll. Lássuk milyen ízesítéseket érdemes kipróbálnunk!

Diákbarát étkező

A diákok otthonosabban fognak mozogni az intézmény étkezőjében, ha a segítségükkel szebbé és hangulatosabbá alakítjuk a teret. Például ha rajzpályázatot hirdetünk, a nyertes munkákkal díszíthetjük az étkező falát.

Főzőiskola

A gyermekek új ételek iránti lelkesedését nagymértékben lehet azzal befolyásolni, ha bevonjuk őket a főzés folyamatába és megtanítjuk őket az ételek elkészítésére. Számos országban főzőkurzusokat szerveznek az iskolásoknak, ahol szakácsok segítségével készíthetnek el egyszerűbb ételeket. Nézd meg mások hogyan valósítják meg!